Neusje van de zalm qua Nederlandse Thrillers
Onbegrijpelijk dat dit vierde boek van Era Richmen nog niet is verfilmd. De auteur weet niet alleen een spannend en samenhangend verhaal aan het papier toe te vertrouwen, hij zorgt ervoor dat de spanning tot het laatst toe blijft. Daarbij maakt hij gebruik van sensationele gebeurtenissen, verdieping in de diverse locaties waar het boek zich afspeelt en een duidelijke omschrijving van de personages. Met een onverwacht einde. Een boek dat ik in twee dagen uitgelezen heb en dat uitnodigt tot een nieuw boek. Met in de hoofdrol Jim Matteus. Complimenten voor Erick Bakker, die ik onlangs heb geïnterviewd in mijn Mooie Mensen Podcast, alleen had ik toen het boek nog niet gelezen. Nu wel en ik kan het echt een ieder aanbevelen. Een 'musthave' voor in je vakantiekoffer, als kerstcadeau of als relatiegeschenk. Wat ik bijzonder vind is dat de auteur de royalty's van zijn boek volledig schenkt aan goede doelen. Alleen al daarom zou je een exemplaar moeten kopen, maar je krijgt werkelijk waar voor je geld. Het is nu nog wachten op een filmmaatschappij die zijn boeken gaat verfilmen, want ze overstijgen het allure van James Bond films ruimschoots.