Echt een aanrader!

kimsboeken 29 november 2025
Ik heb het boek De Rebelse Hesk van Kristen Ciccarelli ontvangen van Uitgeverij Zomer en Keuning.
Dit is de Nederlandse vertaling van het boek The Rebel Witch.

Het is boek 2 in de Crimson Moth series.
Zelf heb ik boek 1 (de harteloze jager) nog niet gelezen en dat maakte het soms wat lastiger om het verhaal te begrijpen.
Over het algemeen is het makkelijk geschreven en vooral ook goed vertaald.

Ik lees bijna alleen maar engels talige boeke. Dus ik wist niet of het me zou bevallen. Maar dit is wel echt een aanrader als je een boek in het Nederlands wilt lezen.

Over het boek.
Het verhaal gaat over Gideon en Rune, een heks en een heksenjager.
Het is duidelijk dat ze niet weten dat er in het verleden gevoelens waren voor elkaar. Maar gaat dat veranderen? Wie weet.
Ze gaan beide het grote avontuur aan om hun "probleem" op te lossen.

Het kat en muis spel wordt steeds moeilijker en spannender.
OVerleefd de liefde of is hun doel te belangrijk om te bereiken?

De spanning tussen de twee is om te snijden. Gaan ze toegeven aan het gevoel? Of blijven ze op afstand? Ik zal niks spoilen dus lees het vooral zelf.

Ik heb nog nooit zo snel een nederlands talig boek uitgelezen. Ik zat op het puntje van de bank terwijl ik vol spanning het verhaal van Rune en Gideon volgde.

Ik raadt het boek enorm aan als je van enemies to lovers houdt. Fantasy en al helemaal als je boek 1 van de serie hebt gelezen.

Meer recensies van kimsboeken