Mooi verhaal
Haar eerste regel is geen knappe jongens, dat klinkt misschien raar, maar het was de bedoeling dat de universiteit haar toevluchtsoord zou worden. De plek waar ze opnieuw kan starten, het geroddel en de jaloezie die ze op haar middelbare school had moeten overleven, niemand kent haar in de universiteit.
Haar tweede regel is geen drama, ze zou rechten kunnen gestudeerd hebben, ze zou eindelijk vriendschappen kunnen sluiten. Niemand zou haar kunnen gebruiken of kwetsen! Dat zou Kennedy Clarke niet laten gebeuren.
Wat een nieuw jaar, nieuwe plek, nieuwe haar zou moeten worden, verloopt allemaal niet volgens haar plan, dankzij Shay Coleman, de aanvoerder en Quarterback van het Footballteam.. Hij stond op het punt alle regels te schenden wat ze zichzelf heeft opgedragen!
Dit boek is echt geweldig, prachtig verhaal met een duister kantje, ik hield echt van het boek! En wow, je blijft lezen, omdat ze het ook zo spannend maakt!
De personages vind ik zelf geweldig uitgeschreven... vooral de chemie tussen Shay Coleman & Kennedy Clarke vond ik echt mooi... de klik tussen Raymond & Kennedy vanaf het eerste moment dat je over ze las vond ik ook heel mooi, echt geweldig!
De moeder van Kennedy vond ik overigens de max! Wat heb ik genoten van die personage, ik vind haar echt grappig, vooral omdat ze zo impulsief is!
Ik heb van alles personages gehouden, behalve : Missy, wat een Irritant jong, om het zomaar bij de naam te noemen, oja, Holly vond ik persoonlijk een meeloper, dan had je Cameron Brewski, ik had zo'n gevoel dat er een vete was tussen Cameron & Shay, en dan had je z'n zus Phoebe, had ik echt een raar gevoel bij, sinds ze in het boek kwam.