Dit is uil, interactief voorleesboek
Dit is Uil. Kennen jullie elkaar al? Nee? Oké, mag ik je voorstellen aan... Een interactief fladder-, tik- en klapboek Dit prentenboek staat in de Prentenboek Top 10 van de Nationale Voorleesdagen 2021!
Bovenstaand stukje is van de kinderboekensite.
Ik heb dit boek voorgelezen aan 2 Syrische kinderen, van 4 en 7 jaar oud die allebei zeer enthousiast meededen met alle activiteiten in het boek. Ook moeder deed mee. Het boek begint dat uil wakker gemaakt moet worden door hem te kietelen dat lukt niet goed want het is dag…. Fantastisch boek waarin op een hele leuke manier kinderen meer over uilen leren op een hele speelse manier. Zeer zeker een aanrader.
Bovenstaand stukje is van de kinderboekensite.