Bloedverwand, een geweldige band tussen moeder en kind
Rebecca reist samen met haar dochter Monica (Moonflower) door West Amerika. Ze maken geen contact met anderen en Moonflower wordt uit het zicht gehouden.
FBI agent Marc Donner zit achter een seriemoordenaar aan. Die in West Amerika leeg gebloede lichamen achterlaat en waarbij de ruggegraat is doorgesneden is.
Stuart Neville heeft een prettige schrijfstijl met korte hoofdstukken. Door de dagboek fragmenten (brieven aan haar dochter), van Rebecca, leer je veel over de sterke band van moeder en dochter. En waarom Rebecca Moonflower verborgen houdt. De liefde voor haar kind is heel sterk en dat vind ik zelf mooi om te lezen. Ondanks alle erge dingen die ze doen om te overleven.
Doordat de verhalen van Rebecca en Moonflower afgewisseld wordt met het verhaal van Marc Donner leest dit boek vlot weg.
Het boek wordt aangekondigd als een mix tussen Steve Cavanagh en Stephen King. Ik ben een fan van Steve Cavanagh en ik vond dit boek daar niet in de buurt komen. Voor het gedeelte Stephen King vond ik dit boek te weinig horror hebben. De mix van de 2 schrijvers zie ik zelf dus niet.
Het verhaal is onwerkelijk, ik vond het meer een thriller/fantasy boel, maar ik was wel benieuwd hoe het verhaal verder ging en bleef daarom doorlezen. Daarom heb ik toch met plezier dit boek gelezen.
Het boek krijgt van mij 3 sterren.
Bedankt Thrillzone voor het ebook!