Robert Hunter deel 2.
Een ding is zeker, Chris Carter krijgt je vanaf het eerste hoofdstuk hooked in dit spannende en gruwelijke boek. Sommige dingen moet je eigenlijk niet willen visualiseren maar als je dit boek leest, kun je gewoonweg niet anders.
Een afschuwelijke misdaad, de dood van een priester in zijn eigen kerk, onthoofd maar gevonden met het hoofd van een hond. Voor het oplossen van de moord, wordt rechercheur Hunter, samen met zijn partner Garcia, ingeschakeld. De jacht op de dader is geopend. Meer slachtoffers zullen vallen, maar zijn de slachtoffers het werk van dezelfde dader? Is een seriemoordenaar actief of zijn de moorden niet aan elkaar verbonden? Hulp komt daarnaast uit een onverwachte hoek als een 17- jarig meisje zich meldt met visioenen van de gruwelijke gebeurtenissen. Ze beschikt over nieuwe informatie en over informatie die niet bekend is bij het publiek. Zullen ze de dader(s) met haar hulp weten te achterhalen?
Een ding is zeker 'Ik weet waarvoor je bang bent.
Een ding is zeker 'Ik weet waarvoor je bang bent.