Een thriller die me compleet verraste

lanamysn lanamysn
17 mrt 2025

Deadline had voor mij een wat moeilijke start. In het begin voelde de spanning niet helemaal zoals ik had gehoopt en ik was bang dat het allemaal nogal voorspelbaar zou worden. Maar omdat het boek zo vlot leest, ging ik toch door en gelukkig maar, want rond pagina 50 kwam het verhaal eindelijk echt binnen. Vanaf dat moment zat ik er helemaal in en wilde ik telkens “nog één hoofdstuk” lezen.

Het verhaal bleek uiteindelijk totaal niet zo voorspelbaar als ik eerst dacht en sommige stukjes deden me zelfs een beetje denken aan Saw (waar ik stiekem fan van ben). De afwisselende perspectieven werkten voor mij ook goed en gaven net dat beetje extra inzicht. De schrijfstijl in de derde persoon was even wennen, maar ik zat er sneller in dan verwacht.

Wat ik echt leuk vond, is dat er op het einde nog een code staat die je zelf kunt ontcijferen. Dat soort extraatjes vind ik altijd supertof.

Kortom: Deadline heeft me verrast en meegesleurd in een spannende verhaallijn. Een aanrader voor iedereen die houdt van spannende thrillers met een psychologische wending.

Meer recensies van lanamysn