Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Hoogmoed
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Hoogmoed

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

Gevaar lonkt achter elke hoek...
Johannes, een seriemoordenaar die Antwerpen teistert en zijn eigen gestoorde leefwereld met je deelt en dat terwijl je het verhaal mee volgt door zijn ogen. Hij vult je hoofd met puzzels en hij bepaalt de spelregels.

Wanneer hoofdinspecteur Lotte telefoon krijgt, wordt ze meegesleept in een web van gruwelijke moorden. Zenuwslopende opdrachten die deel uitmaken van een grotere puzzel, leiden haar van de ene plaats delict naar de andere. Net wanneer Lotte dichterbij dreigt te komen, verandert hij de spelregels en gaat het van kwaad naar erger. Het wordt een race tegen de klok, waar zij de spilfiguur van blijkt te zijn. Zal ze hem op tijd kunnen ontmaskeren en Antwerpen verlossen van de meest meedogenloze seriemoordenaar die Belgiƫ ooit heeft gekend? Of zal hij ontsnappen aan de politiemacht door zijn meesterwerk tot in de puntjes uit te voeren?

www.dennisverhulst.be
www.uitgeverijverhulst.be

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
308
Uitgeverij
Uitgeverij Verhulst
Eerste editie
25 november 2022
Laatste editie
25 november 2022
ISBN
9789464668070


Boekinformatie wijzigenReacties op: Hoogmoed

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken