Geweldig!

LauraSchuilenburg 02 november 2021
Het eerste boek in de ‘Touch of darkness’ serie maakt alle verwachtingen waar. Het boek werd aangeprezen voor Sarah J. Maas lezers en als New Adult beschreven met de nodige hete scènes . In één woord, wauw!

Het verhaal is geschreven in een moderne versie van de Griekse mythologie. De hoofdpersoon is geen jong meisje maar een jongvolwassen vrouw waarmee je, als je al wat ouder bent en Fantasy leest, beter in kunt verplaatsen. Het Engels is niet moeilijk en leest lekker en het verhaal loopt goed door. Ik ben erg blij geworden van dit boek en het heeft me zeker uit de “reading slump” gekregen na een wat mindere serie.
De smut scènes, oké, a girl can dream.. Maar, ze overheersen het verhaal niet en gaan niet iedere keer door tot in de detail wat ik wel prettig vind, want het is niet altijd even realistisch in sommige boeken. Maar in ‘A touch of darkness’ wordt het geleidelijk aan opgebouwd en storten de personages zich niet direct ergens in tijdens het eerste hoofdstuk en maken de scènes toch een indruk op je.

Het gebruik van de Griekse goden in een modern jasje is echt goed. Scarlett st. Clair heeft hier een meesterwerk van gemaakt en neemt je vanaf de eerste pagina mee in het verhaal van de godin Persephone.
De serie bestaat uit drie boeken, én drie boeken in de serie ‘A game of fate’ vanuit de POV van Hades. Alles komt uiteindelijk samen in één gezamenlijk boek. Ik kijk erg uit naar de rest van de serie!

Meer recensies van LauraSchuilenburg