Op basis van de achterflap andere verwachtingen

lekkerlezenmetlau lekkerlezenmetlau
16 mrt 2024

Het verhaal wordt verteld vanuit één personage. Hoewel het verhaal grotendeels chronologisch is beschreven, worden er ook uitstapjes naar herinneringen en fantasieën gemaakt. Voor mij was het niet altijd helder wanneer iets een in het heden was of niet, waardoor het verhaal mijns inziens soms wat rommelig verliep.
De flaptekst van het verhaal sprak mij enorm aan. Ik was dan ook erg benieuwd naar het boek en had al wel verwacht dat er het een en ander over de menopauze in voor zou komen. Hoewel dit ook met vlagen terugkwam, had ik hier graag meer over gelezen.
Het boek is vrij modern en er wordt veelvuldig en zeer open gesproken over zelfbevrediging. Daarnaast komen ook onderwerpen als (gender)identiteit en verschillende vormen om van elkaar en jezelf te houden aan bod. Dit vormde voor mij nogal de boventoon voor het boek. Omdat mijn verwachtingen op basis van de flaptekst anders waren, merk ik toch dat dit boek mij is tegengevallen en niet was zoals gehoopt. Toch kan ik mij ook voorstellen dat dit boek meer in de smaak zou vallen bij iemand die meer nieuwsgierig is naar hierboven genoemde onderwerpen.

Meer recensies van lekkerlezenmetlau