Ik heb een fout begaan
Fout
Ik ben het eens met de titel keuze maar daar blijft het ook bij.
Na het lezen van het verhaal van Sophie en Luke heb ik mijn exemplaar door de woonkamer gegooid.
Ik irriteer mij aan het personage Luke.
Luke is een rijke ,succesvolle , knappe , goed geklede , zelfverzekerde, dominate, viriele man oftewel een Alpa man.
In het bezit zijn van deze eigenschappen is niet perse verkeerd in mijn mening. Het probleem met luke is zijn dominatie.
1.Luke commandeert Sophie letterlijk op sommige moment door de zeggen "zitten'.
'Blijven'.
Hoe moeilijk is het om hele zin te spreken zoals 'neem plaats ' of ' wacht even ik ga wat halen.' Ik bedoel ze is geen huisdier.
- Luke geeft sophie weining ruimte om eigen beslissing te maken.
Luke stelt Sophie aan zijn moeder voor als zijn vriendin zonder dat Sophie wist van deze ontwikkeling binnen hun relatie. Sindsdien zijn ze soort van officeel.
3.Sophie wilt afspreken met een langverloren broer omdat luke denkt dat de
situatie onveilig is nodigt hij zichzelf uit. Hij legt het niet eens voor aan Sophie maar neemt het besluit voor hun . Luke bedoelt het goed hij wilt zeker zijn dat haar broer te vertrouwen is. Maar nog steeds kan je het ook normaal voorstellen zodat zij een beslissing kan maken het is namelijk haar leven.
In plaats dat luke vraag wil je bij mij intrekken?
laat hij iemand Sophie's spullen verhuizen naar zijn woning.
uiteraad zonder haar toestemming.
Spoiler!!!
Ze is zwanger en heeft haar enkelgebroken omdat hij haar gaat rijden naar de campus en weer ophaalt leek het hem logistiek gewijs beter om al haar spullen te verhuizen. Ik herhaal .Hoe moeilijk is het om dit met haar te communiceren voordat over gaat tot actie? -
Ik vind dat het gebruik van de woorden geile slet of vieze trut hoe geil bedoelt niet gepast zijn om een vrouw te beschrijven. Hij zegt dit meerdere keren tijdens hun sekscenes . Tja ieder zo zijn ding.
Ik moet hierbij vermelden dat Sophie op meerder momenten tegengas probeert te geven wanneer Luke zijn zin probeert door te drijven. " Je kan het ook zien als Luke neemt gewoon de leiding en doet wat het beste lijkt. Op dat zeg ik I agree to disagree.'
Luke kan doen wat hij wilt met Sophie omdat hij van haar houd en hij bedoelt het allemaal goed en lief.
Conclusie
Ik hoef geen vervolg van Luke en Sophie te lezen omdat ik vind dat Sophie het gedrag van Luke onbedoeld toch wel goedkeurt en Sophie heeft te weining zeggenschap binnen de relatie.