Knutselen met Kerst: 23 Creatieve Ideeën

Lezenisfijnopinsta Lezenisfijnopinsta
12 mrt 2025

Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die graag knutselt in de gezellige decembermaand.
Met maar liefst 23 verschillende kerstknutselideeën is er voor iedere knutselaar – jong én oud – iets leuks te vinden. Van kerstversieringen voor in de boom tot het maken van schattige kerstengeltjes: het boek zit boordevol inspiratie. Bij elk project staat duidelijk omschreven wat je nodig hebt en hoe je stap voor stap te werk gaat. Dat maakt het niet alleen toegankelijk, maar ook erg gebruiksvriendelijk.

Wat ik vooral leuk vind, is dat het boek ruimte laat voor je eigen creativiteit. Je kunt de ontwerpen precies volgen, maar je kunt er ook prima je eigen draai aan geven. Zo heb ik het patroon voor een kersthuisje uit het boek gehaald, het overgetrokken op stevig karton en daarna versierd met acrylstiften en fimo-klei. Het resultaat was persoonlijk, uniek en helemaal in mijn eigen stijl.

Kortom: een sfeervol en inspirerend boek voor iedereen die zin heeft om rond de feestdagen creatief aan de slag te gaan. Een fijne bron vol ideeën – en tegelijk een uitnodiging om zelf te experimenteren.

Meer recensies van Lezenisfijnopinsta