Mooi boek (lezenisfijn op instagram)
Zomer in de ierse brieven bibliotheek
@boekerij @bestofromance #linkinbio
ISBN 9789049203634
⭐⭐⭐⭐ Ook prima te lezen voor YA.
Geen heftige stukken in of heftige romantische scènes in het boek te vinden.
Gewoon een leuk pakkend verhaal
In dit boek gaat veel over Luca. Luca is de vriendin van Kate, die de eigenaar is va Rainbow hearts Library. Luca gaat trouwen in het dorp Howth met haar verloofde Adrian.
Zij plant de alles voor de bruiloft.
Als ze in de periode in Howth is, komt ze Emilio weer tegen. Hij wil haar helpen met alles te plannen en helpen voor de bruiloft.
Op de dag van de bruiloft heeft Luca een apart gevoel. Wil je wel trouwen met Adrian. Iemand die alles al voor de hele toekomst al heeft gepland. Is de relatie al minder.
Bij de dag voor de kerk beslist ze toch om niet te trouwen.
Adrian is boos, en vertrekt zo snel mogelijk naar Duitsland. Hij is teleurgesteld in Luca een appt haar ook dat ze alles in Munchen moet opruimen en halen.
Luca beslist om alles te verwerken, in het dorpje! Ze wil alles een plekje geven en daar weer bijkomen. Bijna in dezelfde periode hoort Kate dat haar moeder kanker heeft en ook naar Duitsland vertrekt om die te helpen.
Of dat niet genoeg is komt Luca een dag beneden en alles is nat. Nat wat is er gebeurt!
Een van de leidingen is geknapt. En een groot deel van de boeken zijn nat geworden.
Luca gaat samen met Emilio een idee bedenken of de lezers van boeken te voorzien in die periode. Bloeit er wat in deze periode op? Komen er nog rare dingen tussen dat er geen liefde is? Zeker en Zeker!
Neem je mee in dit mooie verhaal, ik ben al aan het wachten op het laatste gedeelte.
@boekerij @bestofromance #linkinbio
ISBN 9789049203634
⭐⭐⭐⭐ Ook prima te lezen voor YA.
Geen heftige stukken in of heftige romantische scènes in het boek te vinden.
Gewoon een leuk pakkend verhaal
Zij plant de alles voor de bruiloft.
Bij de dag voor de kerk beslist ze toch om niet te trouwen.