Niet slecht
Na de lyrische reacties van de mensen im mij heen heb ik het geprobeerd. Ik kwam er niet in.
Nu een jaar of twee verder lukt het opeens wel. Ik snap de hype niet helemaal, maar ik vind het ook niet heel slecht. Het is een heerlijk waarin het heden en een stukje geschiedenis over het land van herkomst van de zus waar het boek over gaat samen tot 1 verhaal worden gemaakt. In dit boek is dat Braziliƫ.
Het is een leuke serie denk ik om mij deze zomer mee te vermaken, het is een feelgood, en heb het boek met een glimlach op mijn gezicht uitgelezen.
Mijn verwachtingen waren hoog, toch ben ik er met een open mind in gegaan, dit is een goede keus geweest, door mijn open blik heb ik kunnen genieten van het verhaal.