Hoge verwachtingen

Lies 22 mei 2023
De recensies brachten hoge verwachtingen met zich mee. Ik was voorbereid op een spannend boek dat ik niet zou kunnen laten liggen.

Emma rouwt na 4 jaar nog steeds om haar broer, ik vond het intrigerend, tegelijkertijd ook wel een beetje irritant hoeveel focus er werd gelegd op haar verslaving. Uiteindelijk is het wel een belangrijk onderdeel van het verhaal en hoe er gekropen is in de hoofd an een alcoholist is ook een erg interessant perspectief. Ik vond het overgrote deel meer weg hebben van een roman, hoewel de laatste hoofdstukken erg spannend waren tot aan het einde.

Ik vond het zelf wel redelijk voorspelbaar,had vrij snel door hoe de vork (ongeveer) in de steel zat. Het boek is wel vlot geschreven met (soms ge) gedetailleerde scènes en daardoor kon ik goed een voorstelling maken van de personages en waar ze waren.

Ik heb heel lang tijdens het lezen niet echt geweten wat ik van het boek vind, wel vind ik het een aanrader. Het is goed geschreven en het plot is niet alledaags, een origineel concept en dat is zeker fijn.

Meer recensies van Lies