Zo mooi

Lies 25 juli 2024
Het was al even geleden dat ik zijn vorige boek gelezen had. Maar al lezende komt dat ik weer helemaal terug van dat eerdere boek. Al kan je het ook goed los van elkaar lezen. Het is wel leuker om het na elkaar te lezen.
Dit boek vond ik prachtig! Ik zat er meteen in. Zo onderhoudend kan hij schrijven!
Er gebeurd veel, maar t blijft goed te volgen en ook qua personages is het overzichtelijk.
Wederom grote gebeurtenissen die de aandacht krijgen.
Het boek laat veel zien van de ingewikkeldheid met opgroeien in verschillende culturen. Dat heeft hij super mooi neergezet.
Aanrader!!

Meer recensies van Lies