Leuk en spannend boek
De kring - Shelena Short
✨Samenvatting✨
Het boek "de kring" geschreven door Shelena Short gaat over de achttienjarige Vasi Petrescu. Zijn familie beschermt al eeuwenlang de samenleving tegen een gevaar dat zich onopgemerkt onder de mensen bevindt: de Halfbloeden.
Vasi heeft nooit problemen gehad met het uitvoeren van zijn plicht, maar wanneer hij de opdracht krijgt een meisje van zijn eigen leeftijd uit de weg te ruimen, heeft hij het daar moeilijk mee. De Kring heeft nog nooit een vrouw als doelwit gehad, maar toch is Riley op de een of andere manier op hun hitlijst terechtgekomen.
Vasi wil graag begrijpen waarom, maar misschien is er wel geen tijd om dat uit te zoeken. Al snel moet hij beslissen of hij Riley ombrengt of laat leven, zelfs als dat laatste betekent dat hij tegen de wensen van zijn eigen familie ingaat...
✨Boekrecensie✨
Dit is het eerste boek dat ik van de schrijfster en ik ben erg enthousiast. Het is geschreven in een makkelijk te begrijpen taal en leest heel vlot. In het begin van het verhaal zit er nog heel veel mysterie rond de Halfbloeden, wat het nu net zijn, hoe ze ontstaan zijn enzovoort, maar dat wordt naarmate je verder zit in het boek heel duidelijk. de personages hebben allemaal heel uiteenlopende karakters en dat maakt het leuk om te lezen. Je ziet vriendschappen tot zijn recht komen, het verhaal heeft zoals eerder gezegd een heel mysterieuze kant, op romantisch vlak zit je ook zeker niet op je honger en de complotten maken het plot heel spannend. Ik ben benieuwd naar meer van deze auteur. Dit boek heeft 4 sterren gekregen.
Ik kreeg de kans van uitgeverij Dutch Venture Publishing om dit boek te recenseren en ben er echt weg van. Ik wil d uitgeverij daarom heel erg bedanken voor het recensie-exemplaar.
Op naar het volgende, want ik heb er nog 4 klaar staan.
Groetjes
Liesbeth