Liesbethdb Liesbethdb
8 mrt 2022

Iedereen is mooi 2 - Claudia Vanzegbroeck

Tegen haar zin maakt Kimberley een afspraak bij de beroemde styliste Stacey London. Gedetailleerd stijladvies helpt de jonge rebel om in te zien dat het niet gaat om gewicht of maten, maar dat alles draait om het uitkiezen van de juiste kleuren en stijl.
Kim krijgt meer zelfvertrouwen dankzij het advies en begint mode zelfs leuk te vinden, al gaat dit maar stapsgewijs. Gisella, de general manager, overlaadt haar met complimenten en vanaf dat moment gaat de hele carrière van Kimberley in stijgende lijn. Gisella roept haar regelmatig bij zich en op een dag vertelt ze haar een groot geheim waardoor de vertrouwensband tussen hen beiden groeit. Wanneer Gisella Kimberley wil inschakelen voor een wel heel bijzondere opdracht, begint ze voor het eerst te twijfelen. Een modeshow bijwonen van een concurrent is niet niks, en zeker niet als die concurrent de aantrekkelijke man Shawn Delaney is. Als dat maar goed komt…

Dit is deel 2 van het boek iedereen is mooi geschreven door Claudia Vanzegbroeck. Het boek werd opgesplitst in 2 delen. Allebei de delen kregen het genre Feelgood, alhoewel ik het genre minder vond passen bij deel 1 vond ik het hier beter passen. Al zou ik de boeken toch meer plaatsen onder het genre Roman. Aangezien er veel negatieve dingen gebeuren naast de positieve dingen en ook al eindigt het boek leuk ik niet echt een feelgood gevoel had op het einde. Ondanks dat vond ik dit deel wel leuk lezen. Het las vlot en er werd makkelijke taal gebruikt. De hoofdstukken zijn vrij kort en dat vind ik heel aangenaam in een boek. Er komt veel passie in het verhaal, zowel op vlak van relaties als op vlak van van carrière van het personage. Het hoofdpersonage is een heel passioneel, eerlijk, lief maar toch ook onzeker persoon. Je ziet haar doorheen het boek openbloeien tot de "ster" die ze is en dat vond ik heel tof. Al bij al vond ik dit deel beter dan het eerste deel en daarom krijgt het van mij 4 sterren.

Tot de volgende blogtour
Liesbeth

Genre: feelgood
ISBN: 9789464661224
Uitgever: Books and Butterflies
Aantal pagina’s: 152
Uitvoering: ebook
Uitgave: augustus 2022

Bedankt uitgeverij Books and Butterflies voor dit leesexemplaar.

Meer recensies van Liesbethdb