Iedereen is mooi - deel 2
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Iedereen is mooi 2

0

Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

Tegen haar zin maakt Kimberley een afspraak bij de beroemde styliste Stacey London. Gedetailleerd stijladvies helpt de jonge rebel om in te zien dat het niet gaat om gewicht of maten, maar dat alles draait om het uitkiezen van de juiste kleuren en stijl. 

Kim krijgt meer zelfvertrouwen dankzij het advies en begint mode zelfs leuk te vinden, al gaat dit maar stapsgewijs. Gisella, de general manager, overlaadt haar met complimenten en vanaf dat moment gaat de hele carrière van Kimberley in stijgende lijn. Gisella roept haar regelmatig bij zich en op een dag vertelt ze haar een groot geheim waardoor de vertrouwensband tussen hen beiden groeit. Wanneer Gisella Kimberley wil inschakelen voor een wel heel bijzondere opdracht, begint ze voor het eerst te twijfelen. Een modeshow bijwonen van een concurrent is niet niks, en zeker niet als die concurrent de aantrekkelijke man Shawn Delaney is. Als dat maar goed komt…

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Uitgeverij
Books & Butterflies
Eerste editie
07 augustus 2022
Laatste editie
07 augustus 2022
ISBN
9789464661224


Boekinformatie wijzigenReacties op: Iedereen is mooi 2

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.