Een spannende thriller over verlies en wraak

luca luca
16 apr 2026

Ik koos het boek Verloren Dochter omdat de titel mij meteen nieuwsgierig maakte. Ook de beschrijving over een moeder die wraak wil nemen na een online aanval op haar dochter leek mij erg spannend. Omdat ik graag thrillers lees, wilde ik dit boek graag proberen.

Wat ik goed vond aan het boek is de spanning. De schrijver bouwt het verhaal rustig op en geeft telkens nieuwe informatie, waardoor je blijft doorlezen. Sommige hoofdstukken eindigen op een spannend moment, wat het verhaal nog interessanter maakt.
Daarnaast vond ik de personages goed uitgewerkt. Vooral de moeder komt geloofwaardig over. Je merkt hoe haar verdriet en boosheid haar gedrag beïnvloeden, waardoor je als lezer beter begrijpt waarom ze bepaalde keuzes maakt.
Ook het thema vond ik interessant. Het boek laat zien hoe groot de invloed van online gebeurtenissen kan zijn op het echte leven. Daardoor voelt het verhaal realistischer en denk je als lezer ook na over het onderwerp.

In het algemeen vond ik Verloren Dochter een spannend en interessant boek. Door de spanning, de emoties en het actuele thema bleef het verhaal boeiend. Ik zou het aanraden aan mensen die graag thrillers lezen. Daarom geef ik dit boek 4 van de 5 sterren.

Meer recensies van luca