Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Intuïtief eten

mama1988 26 mei 2023
Ik heb een beetje een haat liefde verhouding met dit boek. Het wordt geloofwaardig en opzwepend neergezet, je geloofd meteen wat er staat en het is zo, een groot deel is waarheid. Diëten helpt maar tot je ermee ophoudt, dat weet iedereen. De kunst is om een dieet te vinden waarvan je je levensstijl kunt maken en dan zal het resultaat blijvend zijn. Celien is anti dieet en pleit voor intuïtief eten en tot op zekere hoogte kan ik haar hier volgen maar als je echt wil of moet afvallen denk ik niet dat dit de juiste manier is. Wel is dit een goede manier om je gewicht op peil te houden en zo weinig mogelijk een jojo-effect te hebben. Ook ben ik het er helemaal mee eens dat je zeker niet al het lekkere eten moet skippen, maar daarvoor zijn toch die zondig dagen, niet? Ik denk vooral dat dit een boek is wat voor iedere persoon heel persoonlijk werkt maar één ding is zeker, het leert je wel van jezelf houden met of zonder rolletjes.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van mama1988

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

'Mia zou een liefdesverhaal krijgen en dat had ik ook geschreven, maar het voelde niet helemaal oké. Dat was niet haar toekomst.' - Lees het interview met Samuel Bjørk en maak kans op het boek!