Altijd fan van Cameron
Ik ben helemaal weg van Julia Cameron... Dit boek gaat over het schrijven van wegwijzers, die je in je leven kunnen begeleiden bij van alles en nog wat. Je kunt het eigenlijk ook wel 'spiritueel schrijven' noemen. Ik heb het uitgeprobeerd, en het werkt voor mij best goed.
Er zijn wel een paar kanttekeningen. Ik heb meer boeken van Julia in huis, en eigenlijk komen ze allemaal op hetzelfde neer. M.a.w.: ze melkt het wel een beetje uit allemaal.... Bij dit wegwijzer-boek vind ik haar ook wel een beetje doorslaan, in die zin dat ze werkelijk overal wegwijzers voor vraagt.
Er zit sowieso veel herhaling in (haar vrienden komen bv. steeds aan het woord en zeggen eigenlijk allemaal hetzelfde). Maar goed. Al met al is het toch best een aanrader. Want Julia is Julia.