Sprankelend boek waarmee je gelijk aan de slag wilt gaan!
Ik hou van boeken over creativiteit en heb inmiddels al een aardige bibliotheek opgebouwd. Dit rijke boek over creatief zijn op/met oude boekpagina's ('boekselen') steekt wat mij betreft met kop en schouders erbovenuit. Het is authentiek, heel mooi en rustiek opgemaakt, kortom: een parel voor het oog. Vanaf de eerste pagina ben ik laaiend enthousiast!
De persoonlijke teksten van Loes zorgen ervoor dat je wordt bemoedigd om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Ze nodigen uit, stellen gerust en inspireren.
Er staan (echt) veel originele en toegankelijke oefeningen in, ook voor mensen die denken dat ze niet creatief zijn. Voor mensen die wel al een beetje bekend zijn met boekselen, is dit ook een aanrader, want: er zijn zo veel meer mogelijkheden dan je denkt! Een topboek dus!