goed concept minder goede uitvoering
Ik moest in het begin heel erg wennen aan de schrijfstijl van Naomi. Het verhaal werd erg beschrijvend verteld met heel weinig dialogen. De beschrijvingen van de wereld en de gebeurtenissen in het verhaal waren voor mij wat te langdradig. Ik miste stukjes met dialoog om het verhaal op te breken. Hierdoor merkte ik regelmatig dat mijn aandacht van het verhaal aan het weg dwalen was.
Ik kon mij niet echt vinden in Agnieszka als hoofdpersoon. Ik denk dat dit vooral kwam door de manier waarop het verhaal werd verteld. Doordat je de hele tijd in Agnieszka haar hoofd zit krijg je erg veel van haar gedachten en omgeving mee. Ik miste vooral de interactie tussen personen om Agnieszka en andere personages om nog andere kanten van Agnieszka te leren kennen.
Halve wegen het verhaal begon dit mijn aandacht meer te trekken. Agnieszka kwam in een andere omgeving terecht, waar er meer interactie was tussen personages. Spijtig genoeg hielt dit niet aan. Het einde was voor mij een erge anticlimax. Ik miste een goede eindstrijd tegen de vijand. Was deze beter uitgedacht dan had dit voor mij het verhaal echt kunnen redden.