Plankgas naar het volgende boek
Het laatste deel alweer van de Sportschool trilogie.
Jammer, maar mijn zus heeft ongetwijfeld weer heel wat ideeën voor een nieuw boek.
Ik ben vereerd dat ik alle boeken voor de uitgave heb mogen lezen en becommentariëren.
Plankgas Sabine is weer een boek vol spanning romantiek en humor en ergernissen. Ik ergerde me weer dood aan een zeker persoon en aan Sabine. Kom op meid bijt van je af denk je zeer regelmatig. Gelukkig is het een feelgood en alles komt goed in the end. Toch knap geschreven als je dat soort gevoelens kunt losmaken bij de lezer. Ik heb weer genoten van dit boek maar zeker ook de andere boeken van de trilogie. De personen uit de vorige boeken spelen natuurlijk ook weer een rol in Plankgas Sabine.
Het boek ziet er weer prachtig uit. Dat zou al een reden voor mij zijn om het boek te pakken bij de bibliotheek of boekhandel, het is een echte blikvanger.