Aangrijpend, triest en meedogenloos!

MarjoleinUnk 19 oktober 2023
Ik heb heel veel boeken gelezen over de onderwereld in Nederland. Op de een of andere manier fascineert het mij hoe zij een dergelijk leven opbouwen en zo kunnen leven zonder enige vorm van berouw te tonen. Het draait allemaal om geld en macht,

Dit boek geeft je echt (een beetje) inzicht in de gedachtengangen van een van de grootste criminelen die ons land ooit gezien heeft. Hoewel een normaal denkend mens dit nooit helemaal zal kunnen begrijpen en het absoluut verwerpelijk vindt.

Vooral het feit dat de schrijfster niet meer normaal over straat kan zonder altijd achterom te moeten kijken vind ik treurig en wordt heel goed en krachtig beschreven in het boek. Leven in die angst, zeker als je kinderen hebt moet echt vreselijk zijn.

Meer recensies van MarjoleinUnk