Het laatste deel!
Het laatste deel van de "in het diepe" serie!
Ook het laatste deel vond ik erg leuk om te lezen! In dit deel gebeuren er nog wat onverwachte dingen waardoor ik er niet helemaal zeker was hoe het boek zou eindigen. Uiteindelijk werd het wel een klein beetje voorspelbaar maar dat vond ik in dit geval niet erg!
Het verhaal is netjes afgewerkt! Ook zie je nog een klein hoofdstuk met een verhaallijn "een jaar later". Ook dat is erg leuk om te lezen!
Uiteindelijk geef ik deze boeken in totaal 3,5 sterren. Manon heeft een erg fijne schrijfstijl en het leest makkelijk!