Orginele sportromance!

marlies 06 juli 2024
Bedankt Worldofromance voor het mogen lezen!!

Ik genoten van deze orginele en leuke sportromance.

Het gaat namelijk over Zeke en hij doet aan Atletiek op de Olympische spelen. Oliva heeft een stage aangeboden gekregen op de Olympische spelen maar die gaat op het laatste moment toch niet door. Dus besluit ze om als vrijwilliger aan de slag te gaan om toch ervaring op te kunnen doen!

Ik kende de auter nog niet maar het boek is vlot geschreven en heeft een fijne schrijfstijl. De hoofdstukken zijn kort (vind ik zelf er fijn) In het boek verblijven de deelnemers in een "dorp" en dat geeft een small town en cozy gevoel.
Het verhaal wordt in dubbele pov geschreven waadoor je beide personages goed leert kennen en hu groei heel mooi meemaakt. Wel wordt er geschreven vanuit een hij/zij perspectief. Dat was even wennen maar zeker niet storend door de fijne schrijfstijl!

Kortom ben je nog opzoek naar een orginele sportromance met een lekkere zomerse small town vibe? Dan is dit boek zeker een aanrader!

Meer recensies van marlies