Spannend 2de deel van de cold case serie
Deel 2 van de coldcase serie van Tina Frennstedt met daarin in de hoofdrol Tess Hjalmarsson van het coldcase team.
Het eerste deel had ik heel lang geleden al gelezen maar vond ik onlangs weer in een mini bieb, waarna ik ook nieuwsgierig werd naar de volgende delen.
Het verhaal neemt je jaren mee terug in de tijd naar 2004 waar een jongen vermoord is aangetroffen. Maar wat heeft dat te maken met de nieuwe moord die wordt gepleegd. Samen met haar collega Marie krijgen ze 15 dagen om dit op te lossen. Hoe gaan ze dat doen, ook omdat de tijd dringt voor het coldcase team omdat die op het punt staat om opgegeven te worden. En wat heeft het te maken met de recente moorden die zijn gepleegd.
Spannend en makkelijk boek om te lezen, je wilt graag verder lezen. Het boek is ook te lezen zonder dat je deel 1 hebt gelezen. Maar het maakt het een stuk leuker als je ook deel 1 hebt gelezen omdat er ook een persoonlijke verhaallijn in zit.
Na het lezen van deel 2 ben ik enthousiast geworden naar het lezen van deel 3 & 4.