Aanrader
Dit is de eerste roman van Young Adult schrijfster Sarah Crossan en voor mij de eerste kennismaking met deze schrijfster. Aan het begin moest ik wat wennen aan de schrijfstijl, maar toen ik eenmaal in het boek zat wilde ik niet stoppen met lezen en heb ik het in één middag uitgelezen.
Het boek is opgebouwd uit 5 delen. En deze delen zijn bestaan allemaal uit verschillende korte stukjes. Je gaat met hoofdpersoon Ana door het toen en nu van haar geheime relatie met Connor. Dit was voor mij op het begin wel even schakelen en nadenken wanneer je precies in het toen of nu zat. Maar als je er eenmaal in zit leef je ondanks dat zij de geheime relatie was ongelofelijk mee met de wanhoop die zij voelt en beschrijft na het overlijden van Connor. Hoe ga je ermee om als je geheime relatie er opeens niet meer is, en je er met niemand over kan praten? Je leest in dit boek Ana haar reis door alle emoties. Ondanks dat het korte stukjes zijn is het zeer goed geschreven door de schrijfster. Soms heb je geen lange zinnen of een heel dik boek nodig om een gevoel en verhaal perfect over te brengen.
Al met al een echte aanrader en ik ben zeer benieuwd naar de andere boeken van Sarah Crossan.