geen typisch assepoesterverhaal

Mevrouwtjeboek Mevrouwtjeboek
30 mrt 2021

Als Ella na een ongeval bij haar vader moet gaan wonen. Ziet ze dat niet zitten. Hij heeft immers een nieuwe vrouw en 2 dochters. Haar stiefzussen hebben het niet voor Ella en schamen zich voor haar. Ella Is namelijk verbrand over zeventig procent van haar lichaam. Ze wordt gepest op school. Ze vlucht terug in haar wereld van haar blog en in het chatten met Cinder. Ze wordt verliefd op hem. Maar ze heeft hem nog nooit gezien en weet niet dat hij de hotste acteur van Hollywood is. Als ze naar een evenement gaat, komt ze daar voor het eerst in contact met Cinder. Ze is en shock dat hij beroemd is en wilt niks meer met hem te maken hebben. Omdat ze bang is dat haar uiterlijk zijn imago zal schaden.
Voor mij is het niet een typisch cinderella verhaal. Ja , er zijn de stiefzussen en de prins kan best wel Cinder zijn. Wat er zo fijn is, is dat het gaat over een meisje dat verbrand is een manier zoekt om er mee om te gaan. Om de starende blikken een plaats te geven. Dat is wat dit boek goed maakt.

Meer recensies van Mevrouwtjeboek