Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Het Libby Garrett-project
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 14 3 8 2 1 1 0

Het Libby Garrett-project

Gelezen 28 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 29 Favoriet 2 Recensies 9
Young adult   Topics 0
Het Libby Garrett-project is een heerlijke en grappige jongerenroman van Kelly Oram, bestsellerauteur van de populaire serie Cinder & Ella.
Libby Garrett is verslaafd aan haar goddelijke vriendje Owen. Dat hij haar vooral leuk vindt voor de seks, ziet ze niet. Avery en haar vrienden maken zich daarom zorgen. Als ze niet gauw iets doen, blijft er van de vrolijke, zelfverzekerde Libby niets over!
Om van haar Owen-verslaving af te komen, moet Libby het twaalfstappenprogramma doorlopen. Als begeleider strikken ze Adam, hun favoriete barman. Maar Adam heeft al jaren een crush op Libby…
Het Libby Garrett-project is het los te lezen vervolg op Het Avery Shaw-experiment
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een geweldig leuk en romantisch boek’ ««««« QUITE THE NOVEL IDEA over Het Avery Shaw-experiment

Genre
25 oktober 2022
ISBN
9789026163852 , 9789026163845

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Minca (My Winged Books)
Rapporteer deze bijdrage

Recensies (9)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het Libby Garrett-project

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.