Redelijk maar soms langdradig

MGHBeunk 31 januari 2026
Ik had aan de start hoge verwachtingen en ergens bleef ik lezen/luisteren, omdat je toch wil weten hoe het afloopt. Echter, in het begin kwam ik slecht door alle technologische termen heen. Toen ik er eenmaal in kwam en het verhaal gelukkig ook wat andere perspectieven kreeg dan die van sadie en Sam vond ik hem wel aardig. Ik haakte echt af toen de beschrijving volledig opging in een of andere wereld en het constant verteld werd vanuit een virtuele wereld “vriendschap” . Man man man wat was dat ontzettend langdradig.

Wellicht is het een knaller voor echte gamers, en tot op zekere hoogte redelijk interessant voor niet games, maar voor de echte lezers blijven de emoties vooral op de vlakte. Is het vooral heen en weer geslinger tussen ruzie en vriendschap met een vleugje Hamlet en theater. Waardoor ik er veel is, maar niets echt een diepere laag krijgt.

Meer recensies van MGHBeunk