Leuk idee, maar uitvoering minder
Esther Degroot aanvaardt een job als receptioniste van een fertiliteitskliniek in een Spaans ge-hucht waar nooit iets gebeurt. Behalve dan de moord op Aaron Hofman, twee jaar geleden, waarvoor Kingston Diallo veroordeeld werd. Kingstons moeder – collega van Esther – blijft pro-beren iedereen van zijn onschuld te overtuigen. Tot Esthers onbehagen begint ook bij haar het gevoel te groeien dat hier wellicht meer aan de hand was en dat als ze het bij het rechte eind heeft, haar leven in gevaar is.
Ga met Esther mee op haar zoektocht naar de waarheid en dompel jezelf onder in deze detecti-ve met gebruikmaking van de bijbehorende internetomgeving, die nog een extra dimensie toe-voegt.
Ik was erg benieuwd hoe het zou zijn om een interactieve thriller te lezen en mee te denken in het onderzoek. Ik vind het concept uniek en denk ik vooral leuk voor een jongere doelgroep. Helaas was de uitvoering minder waardoor ik mij er juist aan stoorde in plaats van dat het leuk was. De online omgeving is bij mij meerdere keren vastgelopen en er stonden ontzettend veel spelfouten in. Ook blijven de personages oppervlakkig en is de spanning echt ver te zoeken. Ik hoopte nog op een plottwist aan het einde, maar die kwam niet. Verder vond ik de hoofdstuk-ken te lang waardoor ik niet het gevoel had dat ik door wilde lezen. Het idee vind ik erg leuk, maar de uitvoering helaas minder.