heerlijke feelgood
Met dit boek zet Ryanne een fijne sfeer neer van personages en gebeurtenissen.
Het leest daarom ook echt als een trein weg en ook al weet je vantevoren dat ze uiteindelijk bij elkaar gaan komen . Je vraagt je op het begin wel af hoe dan ? , zeker in dit deel.
Je volgt namelijk in dit boek James en Tessa de buren die elkaar in de weg zitten. Nou ja vooral James zit Tessa in de weg met zijn muziek op de meeste random tijden. En Tessa is dan weer degene die altijd maar klaagt in de ogen van James, die zich totaal niet bewust is van zijn "overlast "
En waar je in deel 2 al wat kennis maakte met de muzikant James, kom je er in dit deel achter waarom hij zo random muziek maakt.
En ga je meer van James houden in plaats van hem zien als die irritante niet rekening houdende buurman.
Eigenlijk zit dit deel precies hetzelfde in elkaar kwa verloop van de personages wat het boek wel heel voorspelbaar maakt. Wat ik dan zelf weer wat jammer vind. Want soms wat verrast worden in een boek vind ik altijd wel leuk .
En voor mij had het boek nog wel dikker mogen zijn. Zodat ik aan de ene kant nog langer kan genieten van het boek en de personages, maar ook zodat er meer tijd kan zitten tussen elkaar niet willen spreken/zien en we zijn ineens helemaal stapel op elkaar.
Maar over het algeheel heb ik enorm genoten van dit en voorgaande delen. Mede ook doordat het in Nederland afspeelt en dus ook herkenbaar voelt.