Recensie De geheime boomgaard

MissGroen 20 mei 2025
Je volgt het verhaal van 2 zussen die elkaar al enige tijd niet hebben gezien, nadat hun vader is overleden komen de twee zussen weer bij elkaar, omdat hij hen de familie boederij heeft nagelaten.

Nadat de zussen denken alles te hebben geregeld, wordt er een boomgaard ontdekt vlakbij de boederij, waar ze beiden nog nooit eerder zijn geweest.

Ik vond het begin en het midden stuk van het verhaal heel erg leuk om te lezen, vooral de twee totaal verschillende dames die nader tot elkaar proberen te komen en elkaar ''opnieuw'' leren kennen . Ook lees je een klein gedeelte van de geschiedenis van de boomgaard. Helaas viel het laatste stuk/ het einde mij wel een beetje tegen, ik had meer connecties tussen het verleden en heden verwacht, omdat je tijdens hun verhaal ook leest over het opzoek gaan naar de overeenkomsten van toen en nu.

Al met al toch een erg vermakelijk boek, en geef ik dit boek 3 sterren

Meer recensies van MissGroen