"They were coming closer now. The seconds passed by, and the noise of the clock became louder... and louder."
Aller eerst wil ik hamleybooks & lara reims bedanken voor het recensie exemplaar.
Love you until death
Wanneer je een boek leest en de titel van het boek pas gaat begrijpen naarmate je verder komt in het verhaal... en dan denkt: "AHA " maar ook: " ".
Dit engelstalige paranormale verhaal zet de schrijfster heel sterk neer, waar het verhaal mee van start gaat met in het begin makkelijk volgbare personages naar diepe duistere geheimen , ik had telkens tijdens het lezen de wie is de mol uitspraak in mijn hoofd: "Niets is wat het lijkt."
Mary en haar oma zijn mijn 2 lievenings personages ( laat mij alsjeblieft niet kiezen tussen die 2 ) Waarom? De band die zij met elkaar hebben is zo sterk en mooi om te lezen. Ook de humor/opmerkingen van oma vond ik erg vermakelijk om te lezen.
Maar laat je niet misleiden door oma haar grappige opmerkingen dit boek kan best een rollercoaster zijn en triggers oproepen als je gevoelig bent voor paranormaal of thriller verhalen/vibes/ervaringen.
Van angstig naar een traan, en van een traan naar een lach geef ik dit boek 4 van de 5 sterren, en ik ben heel erg benieuwd wat Lara voor ons nog meer in petto heeft voor ons, ik ben in ieder geval fan! Ben jij benieuwd naar dit boek? Dan heb jij geluk want het boek is al verkrijgbaar!
Love you until death