Advertentie

MINDF*CK: NEXT LEVEL is een boek dat je in één adem uit leest en dat nog beter is dan het eerste deel. De trucs zijn beter, de uitleg intelligenter en de interactie sterker. Er zitten heel veel illusies en experimenten in die je zo kan doen. Voor andere dingen is het belangrijk om even te oefenen.
Er wordt uitgelegd hoe je gedachten je prestaties kan beïnvloeden, hoe je een deal kan sluiten, hoe je de natuurwetten kan omzeilen en nog veel meer. Het is een interactief boek, zowel voor de lezer als voor een toeschouwer. Je wordt elke keer op het verkeerde been gezet. Er zitten net als in het vorige boek weer een hoop geheimen verstopt die je later in het boek gaat snappen of niet natuurlijk. Na het lezen van dit boek ga je bewuster nadenken over de keuzes je kan maken, ga je voor de dure kreeft of is een goedkope hamburger ook goed. Je leert welke trucs bedrijven toepassen om te zorgen dat je veel geld uit geeft.

Voor mij als kaartgoochelaar zitten er natuurlijk veel illusies in die ik al ken, maar ik heb zeker ook veel nieuwe dingen geleerd. Dit boek is echt een aanrader als je begint met goochelen en van illusies en anderen verbazen houdt.
Begin alleen met lezen als je genoeg tijd hebt, de kans is namelijk zeer groot dat je niet meer kan stoppen. Op naar deel 3!
Kortom een zeer goed boek, maar koop dit boek NIET!

Reacties op: Echt een aanrader! Koop dit boek NIET!

3
Mindf*ck: next level - Victor Mids Oscar Verpoort
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker