HEERLIJK! Een geweldige nieuwe roman van Lisette Jonkman.

Muki78 29 april 2025
Samen met de leesclub van @lsuitgeverij en @zininfeelgood mocht ik het nieuwste boek van @lis1988 lezen en beoordelen.

Het is een heerlijke Feelgood Roman die vlot wegleest en je meteen meeneemt in de wereld van Rozemarijn. De tot nu toe rondfladderende Roos ziet haar wereld en vriendengroep veranderen en weet niet of ze daar wel klaar voor is. Hoezo is haar beste vriendin Nikita nu ineens iemand met een beige bank en zien ze elkaar steeds minder? Nu Nikita gaat trouwen moet ze een vrijgezellenfeest organiseren met Mindel, de zus van de bruidegom. Hoe krijgt ze voor elkaar dat vriendengroep Katjelam en de suffe mutsen waar Nikita nu mee om gaat samen een feestelijke dag beleven?

Is haar baan eigenlijk wel zo leuk? Had ze toch niet beter haar diploma gehaald? En de liefde? Hmmm, ze heeft fantastische seks met Magnus, maar wat is dat rare gevoel dat ze heeft zodra ze Mindel ziet? Lisette schroomt niet in om in dit boek actuele thema's aan te kaarten en voor mij was het verrassend, het boek is spicy!!!

Kleine waarschuwing is wel op zijn plaats: het boek gaat ook over recreatief drugsgebruik en ruigere seks/bdsm. Dit is subtiel maar realistisch beschreven. Daarmee is het wel een boek voor 18+. Had voor mij persoonlijk niet gehoeven, want ook zonder zijn de beschreven scènes spicy genoeg.

Een dikke 4 sterren en een ster extra omdat Lisette het boek schreef toen ze onverwacht zwanger bleek te zijn en met 2 kleine kids en een derde onderweg, dit boek toch maar mooi heeft weten te baren!

Dank je wel @lis1988 @lsuitgeverij @zininfeelgood en @ilonaslevenbijls voor het mogen lezen van dit boek!

#ikleeslisettejonkman #lisettejonkman #ilonaslevenbijls #enwatdanliefdeis #zininfeelgood

Meer recensies van Muki78