Een echte CoHo
Reminders of Him gaat over Kenna die na een ongeluk ,waarbij ze haar vriend Scotty verliest, in de gevangenis komt en na 5 jaar terug keert naar de woonplaats waar alles is gebeurd. De dochter van Kenna woont daar bij de ouders van Scotty en ze wilt graag in contact komen met Diem. Kenna heeft het heel erg moeilijk maar op een geven moment ontmoet ze Ledger. Ledger was de beste vriend van Scotty en is heel belangrijk in het leven van Kenna's dochter Diem. Toen ze elkaar ontmoette wisten ze niet wie ze waren en er was meteen een klik. Zouden de ouders van Scotty Kenna kunnen vergeven en mag ze een rol spelen in haar dochters leven?
Wauw dit is echt weer zo'n CoHo boek. Perfect uitgeschreven karakters waardoor je je heel goed kan in leven en hierdoor kon ik het niet droog houden. Je leest het boek in het perspectief van Kenna en van Ledger. Dat vind ik altijd fijn dat je vanuit meerdere karakters leest zodat het beter is uitgewerkt qua hoe de verschillende karakters erin staan.
Het plot is heel goed en origineel. Echt een goed verhaal, hoe verzint ze het maar weer.
Door het hele boek heen werk je naar het moment toe, dat het fout gaat, dat de ouders van Scotty het ontdekken en als dat gebeurd bijna tegen het einde aan is het heftig en hartverscheurend.
De schrijfstijl is zoals we kennen van Colleen Hoover, fantastisch! Ze weet het zo goed over te laten komen en echt een rollercoaster van hele blije momenten tot hele verdrietige momenten.
Door het verhaal heen kom je steeds meer te weten over wat er tijdens het ongeluk gebeurd is en valt alles op z'n plaats. Het is echt een hartverscheurend verhaal, je leeft zo ontzettend mee met Kenna en ook een beetje met Ledger als hij in twee strijd komt.
Het einde maakt alles weer goed en het is echt een prachtig einde waardoor je het boek met een goed gevoel dicht slaat.
Ik heb genoten van het begin tot het einde. Echt een topper weer. Ik kijk uit naar de andere boeken van Colleen Hoover en mocht je nog niks hebben gelezen van haar dan zou ik daar zeker eens mee beginnen. Alles wat Colleen Hoover schrijft is echt fantastisch en ze weet de emoties zo goed over te brengen.
Wist je trouwens dat dit boek vertaald is door Tamara Haagmans? Ook een pluim voor het goede vertaal werk want dat is ook echt heel belangrijk.