Redelijk goed boek voor een debuut
Evie is 14 jaar als ze kennis maakt met de 19 jarig Suzanne, die deel uitmaakt van een commune. Langzaam wordt ze gezogen in de groep meisjes rondom randfiguur Russell; zij lijken alles te zijn wat Evie mist: zorgeloos, onafhankelijk en vrij. Maar boven alles kan ze dichtbij Suzanne zijn, voor wie ze obsessieve gevoelens ontwikkelt. Langzaam loopt alles uit de hand en merkt Evie dat dit misschien niet haar plek is. Gebeurtenissen die ze niet helemaal goed kan volgen en niet zeker weet of ze dat wel wil. Als het volledig uit de hand loopt, is dat toeval of is het door Suzanne dat ze er aan ontkomt?
Het boek speelt in 2 tijden, zowel de jonge Evie, als de oudere Evie in haar leven nu.
Het is zeker geen slecht debuut, maar volledig in het verhaal gezogen werd ik ook niet en echt spannend wordt het niet. Wel een leuk boek om te lezen deze zomer.