Ontzettend mooi

Nickyyy7 Nickyyy7
1 mrt 2022

Het meisje dat de wereld veranderde van Machiel Hoek.

Wat een ontzettend mooi origineel verhaal, ontroerend en prachtige verhaallijn met wijze levenslessen

voor de 13jarige Lisa die een weekje logeert bij haar Opa. Opa wilt haar het geheim van het leven laten ontdekken. Ze gaan op avontuur om dat samen tijdens het project te ontdekken.
Mooi hoe je als lezer mee mag genieten van het samen zijn tussen Opa en Lisa. Opa laat haar opdrachten doen en plekjes zien waar ze is uit kan leren voor haar verdere leven en toekomst.
‘Vroeger, dat is het verleden, nu, dat is het heden en de toekomst, dat is wat worden zal.’
‘Leef het leven voorwaarts in vertrouwen, achteraf valt alles op zijn plek.’
Sommige Quotes raakte mij zo dat, dat het verhaal extra speciaal maakte en voor ieders eigen leven zou kunnen helpen.
Er is inderdaad geen absolute werkelijkheid maar iedereen heeft zijn eigen waar-lijk-heid.’
Ik hoop dat voor iedere lezer er iets verborgen in zit voor zijn of haar eigen leven.
Als een uitkomst zeker is, waarom zou je er dan nog moeite voor doen? Maar als niets zeker is, is alles mogelijk.

Door het verhaal en de manier hoe Machiel Hoek het overbrengt aan zijn lezers ga je zelf ook over de gebeurtenissen, de lessen en de dingen die uitgelegd worden nadenken. Heel tof concept.
Het prikkelde mijn eigen gedachten met de vraag: waar zou ik nog heel erg van dromen? Waar vind ik mijn geluk? En wat zou ik willen veranderen voor mijzelf?
Het gesigneerde verhaaltje voor mij van Machiel sloot daar ook geheel bij aan.
Ik zal dit boek meenemen in mijn leven, in mijn keuzes en mogelijkheden als steuntje in de rug.

Meer recensies van Nickyyy7