Een fantastisch wegleesboek

NicoleJansen84 01 augustus 2024
Wat als je van binnen doodgeslagen bent en in een sleur zit en je niet meer weet dat je zoveel negativiteit pikt van je echtgenoot , werk , vriendschap en familie .
Wat als je op een dag wakker wordt en een artikel leest en daar mee aan de gang gaat waardoor er van alles langzaam veranderd en je leven een leven wordt waar je oprechte liefde , vriendschap en ook familie weer krijgt en je eindelijk het echte geluk krijgt met alle verdiende respect en liefde en waardering die je verdient en je grote dromen eindelijk waar maakt ...doordat je wakker wordt en je mond leert opentrekken en voor jezelf kiest .

Wat een heerlijk boek die je niet wegkan leggen en misschien ook zelfs wel tips geeft voor het dagelijks Leven . Ik heb er oprecht van genoten .

Meer recensies van NicoleJansen84