mzzl meiden en de paparazzi
Na de ontdekking dat Hanna, Tanja en Joan drielingzussen zijn. Is dat niet de enige verrassing. De bekende zanger van de beroemde band "The Jeans" is hun vader. De drieling en hun vader trekken da stad in. De journalisten vinden het vreemd "Waarom gaan die meiden met Parrot mee?" "Hoe kent Parrot die meiden?". Ze verschieten als ze zichzelf in 1 of ander roddelblaadje zien. De liefde slaat toe bij Joan die een verkering krijgt met de persoonlijke assistent van haar vader. Hanna heeft het ook zitten. Zij is smoorverliefd op Jasper die een stuk ouder is dan haar. Maar de meiden mogen niets zeggen over hu relatie met hun vader. De spanning nijgt, Tanja wil het zeggen en ook zo beroemd worden als haar vader, maar ze zwijgt. Eerst wilde ik het boek niet lezen. Maar eens ik was begonnen was het geweldig. Vaak werd ik precies in het verhaal gezogen, net alsof ik erin zit. Zelf leefde ik helemaal mee met de personages. In het begin kon ik ook niet echt volgen, ik snapte het niet en een Hollands verstaan was ook even wennen. Een lievelings personage kiezen is hier echt wel moeilijk.