Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Marion van de Coolwijk Auteur

Hebban-auteur


62 lezers volgen deze auteur

Marion van de Coolwijk

Artikelen 7 Newsroom 1 Spots 3

In 1988 debuteerde ik als jeugdboekenschrijver en inmiddels heb ik ruim 200 titels op mijn naam staan. In augustus 2016 kwam mijn debuutthriller uit bij uitgeverij Karakter: MANGELVROUW. Dit boek werd genomineerd voor de Hebban debuutthriller. Een mooie opsteker om ook een tweede thriller te schrijven. Dat werd MANNENJACHT die in 2017 uitkwam. In 2018 kwam OVER EN UIT uit en in 2018 de thriller KWADE TROUW. In 2021 stapte ik over naar uitgeverij De Crime Compagnie die ook mijn backlist overnam, waardoor alle titels leverbaar bleven. Ik participeerde in de `Vertrekbundel` met korte thrillerverhalen en mijn thriller MAMA LIEGT verscheen in het voorjaar van 2022. Najaar 2022 verscheen een eerste e-book verhaal over de MZZL Moeders bij De Verhalenfabriek, het langverwachte vervolg op de MZZL Meiden serie die nog steeds razend populair is. In 2023 verschenen een tweede en derde deel. Alle delen zijn nu gebundeld en als fysiek boek uitgegeven onder de titel MZZL Moeders.

Nieuwste boek

Door lezers

De Luisterboekhoek / In de spotlight... De Crime Compagnie | Thrillers voor vrouwen met vrouwen
23 augustus 2023 5 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Marion van de Coolwijk