Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

In de echt verbonden

Na de roerige wintermaanden lijkt het leven van de drie zussen Tanja, Hanna en Joan tot rust te komen. Maar schijn bedriegt.
Joan is blij dat Brent voor haar kiest en bij haar intrekt. Toch gaat Joan weer twijfelen als kleine Chris, het zoontje van Tanja, een paar dagen komt logeren. Wil Brent wel echt met haar verder?
Tanja heeft een optreden in Valencia en geniet met volle teugen van haar vrijheid. Na afloop van het concert staat er opeens een man in haar kleedkamer. Het blijkt de broer te zijn van Danny, haar grote liefde uit een ver verleden. Danny wil haar graag weer zien...
Hanna stort zich op haar werk nadat ze Tijn de deur heeft gewezen met de opdracht pas terug te komen als hij zijn leven op orde heeft. Ze heeft al twee maanden niets meer van hem vernomen. Als ze ontdekt dat ze zwanger is, lijkt haar keuze vast te staan. Maar is dat wel echt zo?

Toon details

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is In de echt verbonden het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het boomhuis in het bos van TJ Klune is door de Hebban Crew gekozen tot het Hebban Boek van de Maand in oktober. Een geweldig boek voor jong en oud!

Reageren op In de echt verbonden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.