Review

Orphee 03 februari 2026

The boys of brooke hallow academy hebben mij compleet in hun greep. Ze hebben mijn hart, gedachten, gevoelens en gevoelige delen volledig overgenomen. Ja het zijn typische maffia mannen met dat stoere kantje, maar wat een minnaars zijn die ook! Wie is er nu niet in de ban van een man met een ietwat donkere kant.

Dit verhaal had alles wat je denkt te weten van een maffia man en dat tikkeltje meer. De donkere kant, maar ook de liefhebbende en grappig kant. Ik heb zaken gelezen die mij deden gruwelen, smelten en laten lachen en oké de spice deed natuurlijk ook veel, heel veel.

Wat ben ik blij dat ik nu pas Dylan heb gelezen, want ik ging niet kunnen wachten hebben op het volgende deel.

Dus Colton, laat mij maar verder smelten.

Meer recensies van Orphee

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.