Rated:
Dit boek greep mij vooral door hoe ze de details heeft uitgeschreven. Je merkt dat ze grondig onderzoek heeft uitgevoerd naar allerlei zaken die ze beschrijft in haar boek. Zowel hoe een motorbende te werk gaat als moeilijke situaties die worden besproken. Je voelt de ruwe en echte emoties doorheen het boek.
Ze deinst er niet voor terug om escalerende weergaves te geven, maar ze brengt dit uit op een manier dat de echtheid er in te herkennen valt. Het respect tegenover slachtoffers, overlevers,..
Het is zeker geen boek voor personen die moeilijk kunnen lezen rond aangrijpende gebeurtenissen. Ze beschrijft dit heel mooi en duidelijk in haar triggerwarnings wat je kan verwachten.
Ook zijn de pittige delen, wel heel pittig en laat het niets aan de verbeelding over. Daarvoor niet dat het niet sensationeel is om te lezen.