Advertentie

: Met de geboorte van de tweeling Bea en Stan is de kinderwens van Olivia en Dan Felbeck na jaren eindelijk uitgekomen. Dan verliest Dan zijn baan en biedt zijn oudste vriendin Francesca hun huisvesting aan. Haar schatrijke echtgenoot heeft net Renniston Hall gekocht, een gigantisch, eeuwenoud landhuis dat ooit een chique kostschool was. Dan en Olivia mogen gratis in een opgeknapte vleugel wonen tijdens de renovatie.
Dan en Olivia zijn blij met het aanbod, tot Francesca zelf ook in Renniston Hall arriveert – en ze is niet van plan om weg te gaan. Wat is er tijdens hun studententijd precies voorgevallen tussen Dan en Francesca? En wat is haar relatie tot de kinderen? Olivia begint zich af te vragen hoe goed ze Dan eigenlijk kent, en of hun perfecte leven niet gebaseerd is op een grote leugen. En ook Renniston Hall heeft geheimen, en begint die langzaam prijs te geven…

Als je een spannende thriller verwacht dan kom je als lezer bedrogen uit. Dat is beslist niet zo. Wel is het een meeslepend verhaal waar je meteen inzit. Heden en verleden worden uiteindelijk met elkaar verweven en de allerlaatste bladzijde heeft een verrassing in petto die je niet aan ziet komen!
Voor de rest duurt het verhaal NET iets te lang. Het kabbelt iets te lang voort en blijf je als lezer in de gevoelens van de personages hangen waardoor het tempo van het verhaal terugloopt,
Toch wil je doorlezen om te weten hoe het afloopt. De personages worden goed uitgewerkt. Blijft vreemd waarom deze als thriller te boek staat. Het is absoluut een roman, die wel heerlijk wegleest. Dat is de reden dat het boek een voldoende scoort.

Reacties op: De winterkinderen

154
De winterkinderen - Lulu Taylor
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker