Advertentie
    Rachel van der Lee Auteur

Elke zomer vindt hij een nieuw slachtoffer, deze zomer zoekt hij zijn dochter…
Sara Gallagher is eindelijk gelukkig. Ze heeft een eigen bedrijf als antiekrestaurateur, een geweldige dochter en een leuke vriend. Maar ze worstelt met één vraag, die ze voor altijd opgehelderd wil hebben: wie zijn haar echte ouders?
Wanneer ze na een lange zoektocht haar moeder vindt, wordt ze voor de tweede keer door haar afgewezen. Al snel weet ze waarom: haar vader is een moordenaar, en haar moeder wil op geen enkele manier aan hem herinnerd worden.
Er is echter één ding erger dan ontdekken dat je vader een moordenaar is, en dat is dat hij ook van jouw bestaan op de hoogte is…

Het boek geschreven in de ik vorm en het is verdeeld in sessies met de psycholoog die de hoofdpersonage behandeld. Hierdoor leer je Sara heel goed kennen.
In de eerste instantie wordt de spanning heel goed opgebouwd. Toch blijft het verhaal op een gegeven moment erg lang hangen. Een soort van welles nietus spel tussen dader en slachtoffer EN de politie.
Het duurt allemaal erg lang en dat is best heel jammer. Op het allerlaatste moment gebeurt er nog iets wat je als ervaren lezer eigenlijk wel aan voelt komen. Jammer. Van de andere boeken wel genoten.

Reacties op: Onwetend

111
Onwetend - Chevy Stevens
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners